“Bucurestiul de azi, Micul Paris de ieri”

22 Ianuarie, 2018 10:45 am

23 ianuarie 2018.Vă invităm la vernisajul expoziţiei de pictură “Bucureștiul de azi, Micul Paris de ieri” a artistului ZOLTAN LÖRENCZ. Evenimentul, care va avea loc în foyerul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” (Calea Victoriei nr. 33) este organizat de Fundaţia DIGNITAS, în parteneriat cu Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” şi Primăria Municipiului Bucureşti, fiind integrabil în programul Centenarul Marii Uniri de la 1918 şi România la Preşedenţia Consiliului Uniunii Europene (2018 – 2019). De remarcat şi faptul că această expoziţie este una itinerantă şi va fi vernisată în acest an și la Paris. Vă invităm aşadar să regăsiţi şi să savuraţi atmosfera Bucureştilor de altădată cu:
- orchestra Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, dirijor Dan Dimitriu
- ALL’S CHOIR: fragment din spectacolul “La Paris, Monşer!” (cu: soprana Mădălina Constantin, baritonul Adrian Strezea, actorii Anfisa Fugaru, Ligia Necula, Alin Horia Mânzat; la pian, Gabi Stănescu)
- actriţa Veronica Gheorghe: “De la Minulescu la Cărtărescu” (recital de poezie inspirată de Bucureștii de altădată și… de-acum)
Vor fi prezente personalități din lumea cultural-artistică, a teatrului și filmului, a artelor vizuale și a fotografiei, critici literari și de artă, istorici, arhitecți.
Expoziţia va rămâne deschisă în perioada 23 ianuarie 2018 – 28 februarie 2018.

18698187_10211191325671451_2037194596250173123_n