Gen si Istorie – Masa rotunda

9 Noiembrie, 2017 1:05 pm

02.11.2017 Fundatia Dignitas si MNIR va invita la masa rotunda organizata de Clubul Doamnelor din Fundatia Dignitas, care se reuneneste joi, 2 noiembrie, ora  16:00 in Sala Lapidarium a Muzeului Nationale de Istorie a Romaniei.Tema dezbaterii va fi “Gen si Istorie in evolutia societatilor contemporane” Participa membrele Clubului si invitatele lor, profesioniste din diverse domenii.

Program:

Cuvant de deschidere – MNIR

Introducer​e :”Corolar  al parteneriatului feminin româno -francez in cadrul francofoniei” Alice Florescu, Doctor in Stiinte Medicale, membra a  Fundatiei Dignitas

Rolul femeilor in construirea Romaniei modern​e si contemporane​ – D​octor in istorie ​Simona Deleanu

Curente noi in dezbaterea despre rolul femeilor in societatile contemporane : Alexandra Andrei, master in filosofie la Université Paris 8 Vincennes-Saint-Denis.

​Experiente relevante: cu participarea doamnei Suzanne Bellnoun,  Presedinta OFAD (L’organisation des Femmes Africaines de la Diaspora) prezenta in Romania cu ocazia  Conferintei Femeilor Francofone- Bucuresti 31 oct- 2 nov 2017, Bucuresti

Networking

Participare pe baza de inregistrare la office@fundatiadignitas.ro