Eveniment special Ania Caill

24 Mai, 2017 12:23 am
                                                                                                                                                          Dragi invitati,

Aveti prilejul sa cunoasteti povestea emotionanta a unei tinere sportive de exceptie, care ne va reprezenta la competitia olimpica!  Ania Caill ne va povesti ce a inseamnat pentru ea, copil si adolescent, pregatirea pentru excelenta in sport, care sunt provocarile si satisfactia participarii la cel mai inalt nivel al schiului mondial .

Misiunea pe care si-a asumat-o cu responsabilitate si curaj, de a reprezenta Romania la Jocurile Olimpice, merita sa fie cunoscuta si apreciata. Reprezentanti ai sportului romanesc vor transmite mesaje de sustinere a Aniei , iar mama si prietenii ii vor fi alaturi.

Va veti bucura sa discutati cu Ania si cu cei care ii cunosc viata si cariera, veti putea schimba opinii despre starea actuala a sportului romanesc si despre tinerii care isi dedica viata  performantei, intr-o ambianta speciala cu momente surpriza si muzica de calitat

e.image001