Intalnirile publice ale Clubului de Excelenta al tinerilor Dignitas

6 Aprilie, 2014 4:58 pm

Club Tineri

Joi 10 aprilie, la ora 19:00 ati putut urmari in direct la http://www.fundatiadignitas.ro/?p=1631 creatii de top ale inteligentei romanesti,  prezentate de autorii lor la primul eveniment din seria: “Intalnirile publice ale Clubului de Excelenta al tinerilor Dignitas.” Reprezentanti ai comunitatii de afaceri si ai domeniului de politici publice au oferit o perspectiva asupra potentialului de valorificare a acestor produse inovative in societatea romaneasca.

Intalnirile publice ale Clubului de Excelenta al tinerilor Dignitas: Aici, Romania!- Despre specificul national si brand-ul de tara.

Prima intalnire a Clubului de Excelenta al tinerilor din Fundatia Dignitas , din seria actiunilor dedicate sustinerii unor proiecte inovative cu potential de impact nefructificat, a avut loc joi, 10 aprilie, ora  19:00, la sediul Fundatiei Dignitas.

Evenimentul a putut fi urmarit live pe www.fundatiadignitas.ro si pe www.money.ro

Parteneri: Money Channel ,  www.money.ro,  Radio Romania Cultural, Revista Economistul

La intalnire au participat membrii clubului de excelenta, reprezentanti ai Dignitas Business Club, autorii proiectelor si sustinatori, reprezentanti din ministere, jurnalisti.

Primele proiecte selectate de catre membrii clubului pentru a fi prezentate in fata expertilor din comunitatea de afaceri, educatie si cultura, antreprenoriat sunt din urmatoarele  domenii: valorificarea patrimoniului natural si cultural ( antreprenoriat social de turism comunitar), antreprenoriat social in educatie, cercetare aplicativa si antreprenoriat  IT (start-up).

Fiecare prezentare a fost urmata de feedback aplicat,  observatii, comentarii, sugestii de dezvoltare din partea membrilor clubului si a invitatilor speciali.

Discutiile pe marginea proiectelor prezentate au fost focusate pe perspectiva propusa de tema seriei de evenimente, ajustarea imaginii Romaniei in functie de realitati dovedite, dar neexploatate, prin evidentierea importantului potential al inteligntei, initiativelor si creativitatii romanilor.

Va urma o perioada de lucru in echipa, alaturi de autori, pentru promovarea si dezvoltarea proiectelor si atragerea de resurse.

Dintre proiectele prezentate in cadrul intalnirilor lunare ale clubului, vor fi selectate cele care urmeaza sa fie prezentate in cadrul unui eveniment dedicat al  Business Club Dignitas, pentru a primi sprijin pentru realizare.

Daca doriti sa prezentati un proiect in cadrul intalnirilor lunare ale Clubului de Excelenta al tinerilor Dignitas, puteti trimite o scrisoare de intentie, pentru a intra in procesul de selectie, la adresa luiza.cristea@fundatiadignitas.ro

Accesul la evenimentele clubului se face pe baza de invitatie. Doritorii pot trimite o solicitare de participare la adresa office@fundatiadignitas.ro

Vizionati filmul evenimentului aici: