Lansarea Business Club Dignitas

8 January, 2014 1:24 pm

PAV_5528

Prima actiune de suport din seria dedicata stimularii investitiilor in economia romaneasca a avut loc in data de 11 decembrie 2013, incepand cu orele 18:00, la sediul fundatiei din str. Anton Pann, nr. 21, Bucuresti.

Tema discutiei a fost Anul 2014 - Parteneriat pentru o dezvoltare sustinuta a economiei romanesti.

Evenimentul a marcat inaugurarea oficiala a Business Club DIGNITAS, care astfel pune bazele unei platforme de intalnire si concentrare a initiativelor partilor interesate in stimularea dezvoltarii economiei romanesti: comunitatea de afaceri, administratia publica centrala si locala, mediul academic, lideri de opinie din tanara generatie de experti in domeniu.

Business Club Dignitas creaza pentru membri si oaspetii lor evenimente de networking si intalniri cu invitati romani si straini pe teme de actualitate, relevante pentru misiunea clubului. Intalnirile din cadrul Serilor Dignitas se desfasoara intr-un mediu prietenos, dar profesionist.

Rezultatele asteptate sunt dezvoltarea afacerilor, construirea de parteneriate strategice, dobandirea de noi idei si abilitati de rentabilizare a afacerilor,dezvoltarea echipelor de management, relationarea cu decidentii cheie, educarea consumatorilor,cresterea vizibilitatii in comunitate.Prin educatie,schimbul de bune practici, implicare in comunitate si construire de retele, Business Club Dignitas sustine cresterea afacerilor si promovarea lor in tara si strainatate.

Business Club Dignitas initiaza astfel un proces de formare a unui grup de reflectie care sa joace un rol semnificativ in elaborarea si implementarea unor strategii coerente de dezvoltare durabila a Romaniei.

In cadrul discutiilor, tinerii masteranzi si doctoranzi economisti au prezentat perspective proprii asupra unor probleme actuale din domenii relevante pentru stimularea activitatilor economice in Romania anului 2014. A urmat o dezbatere, in urma careia vom crea un material cu propuneri ale mediului de afaceri pentru politicile economice din anul 2014. La dezbatere au luat cuvantul ministrul Eugen Teodorovici, ambasadorul Israelului la Bucuresti, Excelenta Sa domnul Dan Ben-Eliezer, deputatul Petre Roman - initiatorul reformelor economice din Romania -, senatorul Liviu Pop, oameni de afaceri si tineri antreprenori. Moderatorul dezbaterii a fost jurnalistul Ovidiu Nahoi.

Evenimentul a fost realizat in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti, Revista Economistul si The Money Channel.

Reamintim ca in data de 17 octombrie 2013, Fundatia DIGNITAS a lansat un proiect de amploare, o serie de evenimente dedicate stimularii activitatii investitionale in Romania. Fundatia Dignitas va organiza, pe parcursul anului 2014, patru evenimente de informare si networking dedicate investitorilor straini si companiilor romanesti. in perioadele dintre aceste evenimente, Business Club Dignitas organizeaza programe suport pentru facilitarea initiativelor de parteneriat intre comunitatea de afaceri, mediul academic si decidenti. La finalul unui an de conferinte, concluziile si rezultatele vor fi prezentate in cadrul unei gale comune unde se vor inmana si premii de recunoastere a initiativelor de afaceri relevante.

Sponsori:alistar

balms  petrolsun

Parteneri:

ase economistul MoneyChannel_cube

Galerie foto:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

You can subscribe to our newsletter here

Vous pouves vous abonner pour notre newsletter ici